Ένα νόστιμο και εύκολο και υγιεινο (δεν περιλαμβανει ζάχαρη) επιδόρπιο που θα σας συναρπάσει.
Αφού καθαρίσουμε τα 6 κυδώνια τα βάζουμε στο ταψάκι περιχύνουμε με 3 περίπου κουταλιές της σούπας μελι και πασπαλίζουμε με χοντρόκομμένα κομμάτια από καρύδι, αμύγδαλο, φουντούκι. Αν θέλετε βάζετε και σταφίδες. Τέλος πασπαλίζουμε με κανέλα και τα ψήνουμε σκεπασμένα σε ένα ταψάκι στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Αυτό είναι σερβίρουμε ζεστό η κρύο με κρασάκι κόκκινο.
Μπορουμε εναλακτικα αν δεν εχουμε κυδωνι την ιδια συνταγή να την εκτελέσουμε με μήλο.
Αφού καθαρίσουμε τα 6 κυδώνια τα βάζουμε στο ταψάκι περιχύνουμε με 3 περίπου κουταλιές της σούπας μελι και πασπαλίζουμε με χοντρόκομμένα κομμάτια από καρύδι, αμύγδαλο, φουντούκι. Αν θέλετε βάζετε και σταφίδες. Τέλος πασπαλίζουμε με κανέλα και τα ψήνουμε σκεπασμένα σε ένα ταψάκι στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Αυτό είναι σερβίρουμε ζεστό η κρύο με κρασάκι κόκκινο.
Μπορουμε εναλακτικα αν δεν εχουμε κυδωνι την ιδια συνταγή να την εκτελέσουμε με μήλο.
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου